Adatvédelmi nyilatkozat

A megrendelesek.ma7.sk oldalon történő megrendelés leadásakor az érintett személy a T.t. 122/2013-as számú a Személyes adatok védelméről szóló törvény 11. paragrafusa alapján írásban hatalmazza fel az üzemeltetőt, Nadácie Pro Media – Pro Média Alapítvány, statisztikai számjel: 51 022 281, székhely 929 01 Dunajská Streda, Námestie sv. Štefana 296/6 (továbbiakban, mint „üzemeltető“) a nyomtatványban feltüntetett személyes adatok feldolgozására és azok tárolására az üzemeltető információs rendszerében.

Az érintett személy a személyes adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy azokat az üzemeltető besorolja a Magyar7 hetilap előfizetőinek adatbázisába, azokat átadja a Magyar7 hetilap elosztójának, H & K Plus s.r.o., statisztikai számjel: 51 471 965, székhely: 925 03 Horné Saliby 1119 a hetilap kézbesítése céljából, valamint azokat felhasználja saját marketing céljaira, mindezt elektronikusan vagy bármilyen más formában.

A személyes adatokat az üzemeltető arra jogosult személyekkel dolgoztatja fel, és az adatok biztonságos elhelyezésre kerülnek, korlátozott hozzáféréssel.

Az érintett személy kijelenti, hogy a nyomtatványban feltüntetett személyes adatok megadása önkéntesen történt, melyek valódiak és időszerűek. Az érintett személy beleegyezését adja, hogy az üzemeltető által megbízott vállalat H & K Plus s.r.o., statisztikai számjel: 51 471 965, székhely: 925 03 Horné Saliby 1119 adatbázisába meghatározatlan időre besorolják.

Az érintett személy személyes adatainak felhasználására vonatkozó hozzájárulás annak visszavonásáig érvényes. Egyúttal tudomásul veszi, hogy a hozzájárulása visszavonható írásban vagy elektronikus formában is, ami a hozzájárulás visszavonásának az üzemeltetőnek történő kézbesítését követően lép hatályba.

A személyes adatokkal kapcsolatos bárminemű kérést (információ, törlési kérelem) kérjük az adatvedelem@ma7.sk címre küldjeni e-mailben.